Αγορές από Lovie - Lovie haul (body lotion, ρουζ κραγιόν κ.α.)

Αγορές από Lovie – Lovie haul (body lotion, ρουζ κραγιόν κ.α.)

Kάποιο καιρό πριν έκανα μία παραγγελία από το online κατάστημα της Lovie (www.lovie.gr). Η Lovie είναι μία ελληνική εταιρεία οικονομικών καλλυντικών που προσθέτει συνεχώς νέα προϊόντα στη συλλογή της. Πάμε να δούμε τι αγόρασα αυτή τη φορά.

Lovie haul

Αγορές από Lovie - Lovie haul body lotion
Αρχικά, έχοντας μείνει αρκετά ικανοποιημένη από τα body butter της Lovie, θέλησα να δοκιμάσω την πιο ελαφριά εκδοχή τους, τo body lotion. Επέλεξα το άρωμα του καραμελωμένου μήλου και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι στα 250 ml, έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες και δεν περιέχει parabens. Κοστίζει 3.90 ευρώ.

Αγορές από Lovie - Lovie haul κραγιόνΈπειτα επέλεξα ένα κραγιόν από την κανονική τους σειρά κι ένα ακόμα μολύβι από τη σειρά eye & lip pencil.
Αγορές από Lovie - Lovie haul κραγιόν Το κραγιόν είναι το νούμερο 29 και είναι ένα φυσικό καφέ μπεζ. (Δείτε αναλυτικό review και swatches γι’ αυτά τα κραγιόν). Το μολύβι είναι το νούμερο 24 που είναι ένα πολύ ανοιχτό μπεζ. (Δείτε αναλυτικό review και swatches για άλλες αποχρώσεις).

Αγορές από Lovie - Lovie haul σκιές
Επέλεξα επίσης και κάποιες σκιές για τα μάτια. Είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές για τις τετραπλές παλέτες της Lovie.

Η πρώτη ματιά στην παλετίτσα νούμερο 2 που επέλεξα εγώ με άφησε πολύ ικανοποιημένη κι όταν δοκίμασα τα χρώματα είδα ότι ενώ δε γράφουν πολύ έντονα, μπορείς να τις χτίσεις και να δημιουργήσεις ένα καθημερινό look. Επιπλέον τα 3 πιο σκούρα χρώματα είναι taupe (δηλαδή καφέ που σα να μοβίζει), πράγμα που αγαπώ πάρα πολύ στις σκιές.

Αγορές από Lovie - Lovie haul σκιές ingredients

Όταν όμως είδα τα συστατικά της παρατήρησα ότι περιέχει τα πιο πολλά parabens που έχω δει ποτέ σε προϊόν! Οπότε να το έχετε υπόψη σας. Η τιμή της είναι στα 3 ευρώ.
Πήρα όμως και μία μονή σκιά terracotta που με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το νούμερο της είναι το 102 και είναι ένα μπλε ασημί με λίγο μαύρο, ελάχιστο ροζ και πολλές πολλές λάμψεις. Εκτός από το ότι το χρώμα της είναι μοναδικό και πολύ εντυπωσιακό, γράφει με ένα άγγιγμα κι απλώνεται πολύ όμορφα κι εύκολα. Η τιμή της μόλις στα 2 ευρώ.

Αγορές από Lovie - Lovie haul σκιές swatches
Επιπλέον πήρα ένα ακόμα ρουζ terracotta.

Αγορές από Lovie - Lovie haul terracotta
Είναι το νούμερο 104 και έχει καφέ και άσπρους χρωματισμούς.

Αγορές από Lovie - Lovie haul terracotta

Το αποτέλεσμά της είναι ένα ιριδίζον καφέ που πορτοκαλίζει αρκετά. Δε μου αρέσει τόσο πολύ όσο οι άλλες αποχρώσεις που έχω  αλλά σίγουρα θα το τεστάρω το καλοκαίρι σαν ρουζ. Κοστίζει 4 ευρώ.

Αγορές από Lovie - Lovie haul ματ κραγιόν
Και τέλος, ο βασικός σκοπός αυτής της παραγγελίας ήταν να δοκιμάσω τα ματ κραγιόν της Lovie. Έχει προηγηθεί αναλυτικότατο review γι’ αυτά με τη γνώμη μου και τα swatches των αποχρώσεών μου. Κοστίζουν μόνο 3 ευρώ το ένα και μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Σίγουρα θα αποκτήσω και άλλες αποχρώσεις στο άμεσο μέλλον.

Εσείς αγοράσατε πρόσφατα κάτι από τη Lovie; Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από τη Lovie;

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette