Που θα βρω καλλυντικά colourpop στην Ελλάδα; – Colourpop Greece

H Colourpop είναι μία εταιρία καλλυντικών που ιδρύθηκε το 2014 στο Λος Άντζελες. Είναι μία οικονομική εταιρεία καλλυντικών και 100% cruelty free.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ COLOURPOP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Παρ’ ότι η Colourpop έχει κάνει την εισαγωγή της στα Ulta και στα Sephora Αμερικής δεν τη βρίσκουμε ακόμα στα Sephora Ελλάδας ούτε σε κάποιο άλλο φυσικό κατάστημα.

Ο μοναδικός τρόπος να προμηθευτούμε τα προϊόντα της είναι online από:

1

Το επίσημο site της εταιρείας. Στέλνει στην Ελλάδα αλλά για αγορές άνω των 22€ θα επιβαρυνθείτε τα τέλη εκτελωνισμού του τελωνείου λόγω αγοράς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεταφορικά έξοδα: $9.99 για αγορές κάτω των $50 διαφορετικά δεν υπάρχει επιβάρυνση.

colourpop official site

2
Το site londonlovesbeauty. Ευρωπαϊκό site. Δεν επιβαρύνεστε τελωνείο αλλά οι τιμές των προϊόντων είναι πολύ αυξημένες. Μεταφορικά έξοδα: £3.50 για αγορές μέχρι £25.00, £6.95 για αγορές μέχρι £100 και δωρεάν από £100 και πάνω.

colourpop in london loves beauty

Περισσότερες Πληροφορίες για Colourpop

 

Η Κόλορποπ είναι μία εταιρεία γνωστή για τα οικονομικά της προϊόντα που κυμαίνονται κυρίως από $5 μέχρι $20 και από τις συνεργασίες της με γνωστούς youtubers και influencers των social media (Karrueche Tran, MakeupShayla, Kathleen Lights, Jenn Im).

Η ColourPop είναι cruelty-free και δεν κάνει δοκιμές σε ζώα.

Ιδρυτές της εταιρείας είναι τα τα αδέρφια Laura και John Nelson. Ξεκίνησαν την εταιρεία Seed Beauty που παρήγαγε προϊόντα μακιγιάζ για άλλες εταιρείες. Η ColourPop Cosmetics ανήκει στην Seed Beauty, όπως και τα Kylie Cosmetics και η KKW Beauty.

Εισήχθηκε στα καταστήματα Sephora το 2017 και στα Ulta Beauty το 2018.