Παλέτα σκιών Seventeen Sweet Matt Brown No116

Sε αυτή την ανάρτηση θα σας συστήσω στην καινούρια μου τριπλή παλέτα της σειράς PERFECT HARMONY EYES MATT SMOKEY EYES της εταιρείας SEVENTEEN. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι η πιο καινούρια κυκλοφορία της εταιρείας. Είναι το νούμερο 116 και λέγεται SWEET MATT BROWN.

Παλέτα σκιών Seventeen sweet matt brown No116

Παλέτα σκιών Seventeen Sweet Matt Brown No116

Περιέχει μόνο ζεστά ματ χρώματα γεγονός που με τράβηξε αμέσως. Πάντα αναζητώ παλέτες με φυσικές ματ αποχρώσεις γιατί αυτές είναι που πραγματικά χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση χωρίς να φοβάμαι μήπως δημιουργήσω κάποιο υπερβολικό αποτέλεσμα.

Περιέχει 6 γραμμάρια προϊόντος με διάρκεια ζωής 12 μήνες. Επιπλέον περιέχει κι ένα διπλό πινελάκι, όχι αρκετά πρακτικό αλλά παρόλα αυτά χρήσιμο σε ώρα ανάγκης. Στο πίσω μέρος της συσκευασίας δίνονται οι εξής οδηγίες για τις τρεις σκιές.Παλέτα σκιών Seventeen Sweet Matt Brown No116

  1. Ανοιχτόχρωμη ματ σκιά ιδανική σαν βάση

  2. Μεσαίου τόνου ματ σκιά ιδανική για το κινητό βλέφαρο για τη δημιουργία του επιθυμητού smokey eyes μακιγιάζ.

  3. Σκούρου τόνου ματ σκιά ιδανική για να τονιστεί η γωνία και το smokey eye σχήμα στο κάτω βλέφαρο.

Η ποιότητα των σκιών είναι εκπληκτική. Και οι τρεις σκιές είναι σε ζεστούς τόνους, απόλυτα ματ, δε θρυμματίζονται και έχουν εξαιρετική διάρκεια. Γράφουν πολύ εύκολα και πολύ έντονα. Η μεσαία απόχρωση είναι τόσο υπέροχα βελούδινη στην αφή που μόλις την άγγιξα δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγοράσω την παλέτα.
Παλέτα σκιών Seventeen Sweet Matt Brown No116 swatches

Μπορείς να δημιουργήσεις μακιγιάζ για όλο το εικοσιτετράωρο. Από πολύ διακριτικό μέχρι αρκετά έντονο. Θεωρώ ότι αυτή η παλέτα περιέχει τις τρεις απαραίτητες ματ αποχρώσεις που όλες χρειαζόμαστε να έχουμε και από εκεί και πέρα να αναζητάμε κάποια μεμονωμένα έντονα χρώματα ανάλογα με το τι ταιριάζει στην κάθε μία από εμάς.

 Η τιμή της είναι στα 14.20€ ευρώ και τη βρίσκεται όπου υπάρχει stand της εταιρείας SEVENTEEN.

[taq_review]

Πως σας φαίνεται;

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette