Σκιά φρυδιών theBalm Brow Pow στην απόχρωση Dark Brown

Eίναι γεγονός ότι τα φρύδια είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Θέλουμε πάντα να είναι όμορφα και περιποιημένα, χωρίς όμως να τραβάνε την προσοχή και να δείχνουν επιτηδευμένα.

Όταν τα φρύδια μας είναι καλοσχηματισμένα, χωρίς κενά και στο χρώμα που μας κολακεύει, δίνουν μία ισορροπία και αρμονία στο πρόσωπό μας και αναδεικνύουν τα μάτια μας.

Σήμερα θα δούμε μαζί μία σκιά για το γέμισμα φρυδιών από την εταιρεία theBalm, την Brow Pow στην απόχρωση Dark Brown.

Σκιά φρυδιών theBalm Brow Pow στην απόχρωση Dark Brown

thebalm-brow-pow (6)

Αρχικά, ξεκινώντας με τη συσκευασία, η theBalm διατηρεί το μοτίβο της, με τις εκκεντρικές αναπαραστάσεις και τα ευχάριστα σχέδια και χρώματα.

Η συσκευασία του brow pow είναι από χοντρό χαρτόνι και κλείνει μαγνητικά.

thebalm-brow-pow (3)

Περιέχει 0.85 γραμμάρια προϊόντος και έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες αφότου ανοιχτεί.

thebalm-brow-pow (2)Όταν ανοίγουμε τη συσκευασία βλέπουμε το προϊόν από τη μία μεριά και ένα καθρεφτάκι από την άλλη.

thebalm-brow-pow (7)

Το χρώμα που έχω επιλέξει είναι το Dark Brown. Έχω μαύρα μαλλιά και για τα φρύδια μου αναζητώ της σκούρες καφέ αποχρώσεις με ψυχρούς υποτόνους.

Για τη χρήση του  Brow Pow επιλέγω ένα μικρό, λεπτό και πλακουτσωτό πινελάκι που μου δίνει ακρίβεια για το σχηματισμό και το γέμισμα που θέλω.

thebalm-brow-pow (4)
Ένα υπερβολικά απαλό άγγιγμα στη σκιά αρκεί για να πάρεις την ποσότητα που χρειάζεσαι. Η απόδοσή της είναι πρωτοφανής! Και όχι μόνο γράφει πολύ έντονα αλλά αφήνει αμέσως stain με αποτέλεσμα το χρώμα να μένει στη θέση του και να μην κουνιέται ποτέ. Περίεργο για μια απλή σκιά.

thebalm-brow-pow (1)

Δεν φεύγει, δεν αλλοιώνεται και δε μουτζουρώνει τη γύρω περιοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μένει ακριβώς στην περιοχή που το τοποθετείς και διατηρεί τα φρύδια σου γεμάτα και περιποιημένα.

H Brow Pow της theBalm κυκλοφορεί και σε δύο ακόμα πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Την blonde και την light brown. Τη βρίσκουμε σε επιλεγμένα καταστήματα με προϊόντα theBalm και online στο beautytestbox.gr και στο makemeup.gr.

Κοστίζει γύρω στα 15€, γεγονός που την καθιστά λίγο ακριβή για την ποσότητα που περιέχει.

Εσάς πως σας φάνηκε;

[taq_review]