Παλέτες σκιών Τριπλές και Οκταπλές Παλέτες σκιών της Wet n Wild

Παλέτες σκιών (Τριπλές και Οκταπλές) της Wet n Wild

Sήμερα σκέφτηκα να σας δείξω παλέτες σκιών από την εταιρεία Wet n Wild. Η εταιρεία αυτή είναι αμερικάνικη και έχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων. Η μεγάλη επιτυχία και αποδοχή που λαμβάνει έγκειται στο γεγονός ότι είναι τρομερά οικονομική (στην Αμερική πάντα) και στο ότι έχει πετύχει μία εξαιρετική ποιότητα σε κάποια προϊόντα της. Τα προϊόντα της με μεγάλη απήχηση είναι κυρίως τα ημι-ματ κραγιόν της (δείτε εδώ review και swatches) και οι παλέτες των σκιών της.

Παλέτες σκιών Wet n Wild

Οι παλέτες σκιών της κυκλοφορούν προς το παρόν σε μέγεθος των τριών, των πέντε, των έξι και των οκτώ. Πάνω στα χρώματα αναφέρεται το σημείο του ματιού για το οποίο προορίζεται η κάθε σκιά (definer, eyelid, crease και browbone) γεγονός πολύ βοηθητικό. Επιπλέον στο πίσω μέρος κάθε συσκευασίας δίνονται οδηγίες για την ορθή τοποθέτηση των σκιών.

Τριπλές Παλέτες σκιών της Wet n Wild
Αν τώρα πέσει στην κατοχή σας μία από τις μεγαλύτερες παλέτες σκιών θα δείτε ότι στο πίσω μέρος της προτείνονται και συνδυασμοί σκιών ανάλογα με το look που θέλετε να πετύχετε. Τέλειο!

Οκταπλές Παλέτες σκιών της Wet n Wild
Ας δούμε ποιες ξετρύπωσα εγώ από το συρτάρι μου…

Walking on Eggshells wet n wild
Η πρώτη παλετίτσα που σας δείχνω είναι η Walking on Eggshells. Περιέχει τρεις σκιές σε φυσικά χρώματα και έχει την καλύτερη απόδοση από όλες τις παλέτες της εταιρείας που έχω δοκιμάσει. Σίγουρα την αγαπώ πολύ και την χρησιμοποιώ πολύ συχνά.

Τα χρώματά της είναι:

Walking on Eggshells wet n wild swatches

 • Eylid: μπεζ σαμπανί σατινέ με λίγους κοραλλί τόνους
 • Crease: καφέ ζεστό σατινέ
 • Browbone: μπεζ σατινέ

Sweet as Candy wet n wild
Η δεύτερη τριπλή παλετίτσα είναι η Sweet as Candy. Είναι παρόμοια με την Walking on Eggshells απλά έχει λιγότερο ζεστά χρώματα και περιέχει κι ένα ροζάκι.

Τα χρώματά της είναι:

Sweet as Candy wet n wild swatches

 • Eylid: ανοιχτό ροζ σατινέ
 • Crease: καφέ σατινέ
 • Browbone: ανοιχτό μπεζ σατινέ

Petal Pusher wet n wild
Ακολουθεί η πρώτη οκταπλή παλέτα που είναι η Petal Pusher. Έχει πολύ όμορφα και ιδιαίτερα χρώματα αλλά κατά τη δική μου άποψη γράφει λιγότερο καλά από τις υπόλοιπες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει καλή απόδοση, αλλά φταίνε τα πολύ υψηλά standard που έχει θέσει η ίδια η wet n wild!

Τα χρώματά της είναι:

Petal Pusher wet n wild swatches

 • Browbone: λευκό σατινέ ΚΑΙ πολύ ανοιχτό ροζ σατινέ
 • Definer: μοβ ψυχρό με μικρά ασημένια glitter ΚΑΙ γκρι με πολύ μικρά ασημένια glitter
 • Crease: μοβ ζεστό σατινέ ΚΑΙ πολύ σκούρο καφέ με ροζ glitters
 • Eylid: πολύ ανοιχτό ψυχρό μοβ σατινέ ΚΑΙ κοκκινο-μοβ με χρυσά glitter

Comfort Zone wet n wild
Η δεύτερη οκταπλή παλέτα είναι η Comfort Zone. Είναι πολύ αγαπημένη μου λόγω των ευκολοφόρετων αλλά ταυτόχρονα και πολύ ιδιαίτερων αποχρώσεών της.

Τα χρώματά της είναι:

Comfort Zone wet n wild swatches

 • Definer: πολύ σκούρο μπορντο-καφέ με ασημένια glitter ΚΑΙ κοκκινο-γκρι σατινέ
 • Crease: ζεστό καφέ μπρονζέ σατινέ ΚΑΙ πολύ σκούρο πράσινο (φαίνεται σα γκρι) με ασημένια glitter
 • Eylid: ροδακινί σατινέ ΚΑΙ ανοιχτό πράσινο σατινέ
 • Browbone: μπεζ σατινέ ΚΑΙ γκρι-μπεζ σατινέ

Αυτά είναι τα υπέροχα χρώματά τους. Εγώ δε συνηθίζω να ακολουθώ τις οδηγίες αλλά τοποθετώ τα χρώματα όπου και όπως κάνω κέφι.

Εκτός από την ποικιλία των χρωμάτων στις παλέτες αυτές αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι δε θρυμματίζονται καθόλου! Πόσο περίεργο είναι όταν βλέπουμε ότι πανάκριβες σκιές γίνονται σκόνη όταν τις πλησιάσει το πινέλο μας ενώ σε τόσο οικονομική εταιρεία όπως η wet n wild έχουν καταφέρει να το αποφύγουν! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στις συγκεκριμένες παλέτες είναι η παντελής έλλειψη του ματ τελειώματος. Δυστυχώς είναι κάτι που αναζητώ στις σκιές μου (κυρίως σε αυτές που τοποθετώ στην κόγχη και στο κόκκαλο του φρυδιού) και γι’ αυτό δεν παίρνω ποτέ τις συγκεκριμένες παλέτες ασυνόδευτες(!) σε ταξίδι.

Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στο πιο ιδιαίτερο χρώμα που έχω συναντήσει σε σκιά. Είναι το κάτω δεξιά χρώμα της παλέτας Comfort Zone.

Όταν το πρωτοδείς θεωρείς ότι είναι ένα ασημένιο με κάποιους κόκκινους χρωματισμούς. Όταν όμως το δοκιμάσεις το αποτέλεσμα είναι ένα ζεστό κόκκινο χρώμα που μόνο αν επιμείνεις θα εμφανίσει γκρι σημεία.

Comfort Zone wet n wild swatches
Είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή απόχρωση που μπορείς να της απλώσεις σε όλο το βλέφαρο, ώστε να φανεί η γκρι της πλευρά, και να τη σβήσεις μετά στην κόγχη του ματιού όπου θα φαίνονται μόνο τα κόκκινα στοιχεία της.
Θα φαίνεται πραγματικά σα να έχεις κάτσει με τις ώρες μπροστά από τον καθρέπτη ανακατεύοντας χρώματα ενώ ουσιαστικά έχεις χρησιμοποιήσει μία και μόνο σκιά.

Κάθε τριπλή παλέτα περιλαμβάνει δύο πινελάκια (ένα με σφουγγαράκι κι ένα φουντωτό) και κάθε οκταπλή παλέτα περιλαμβάνει τα ίδια πινελάκια αλλά σε ένα διπλό. Τα πινελάκια αυτά άνετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις έλλειψης άλλων πινέλων.

Τριπλές και Οκταπλές Παλέτες σκιών της Wet n Wild
Τις περισσότερες παλέτες σκιών μου τις έχω πάρει από το αμερικάνικο κατάστημα beautyjoint λόγω της τεράστιας διαφοράς που έχουν στην τιμή τους σε σύγκριση με την ελληνική αγορά. Αλλά η ταχύτητα, η σιγουριά και η δυνατότητα αντικαταβολής που μας προσφέρει ένα ελληνικό e-shop είναι πολλές φορές καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή του. Επομένως σας ενημερώνω ότι η παλέτες βρίσκονται και στα ελληνικά e-shops: i-beautybeautytownbeautytestbox, femme fatale και ίσως και σε άλλα που δεν τα έχω ανακαλύψει ακόμα. Επιπλέον, μπορεί κάποια στιγμή περπατώντας τυχαία στην πόλη σου, να ανακαλύψεις, εκεί που δεν το περιμένεις, ένα μαγαζάκι με καλλυντικά wet n wild! Αλήθεια! Μου έχει τύχει!

[taq_review]

Εσείς ποιες παλέτες σκιών της wet n wild έχετε δοκιμάσει;

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette