Κραγιόν NYX review - Round, Matte & Butter Lipsticks

Κραγιόν NYX review – Round, Matte & Butter Lipsticks

Tο σημερινό μας θέμα είναι τα κραγιόν της εταιρείας NYX. Η εταιρεία NYX είναι μία πολύ οικονομική εταιρεία που έχει στη συλλογή της πολλά προϊόντα χειλιών. Σε αυτό το post θα δούμε τρεις διαφορετικές σειρές κραγιόν NYX. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Nyx lipsticks - nyx κραγιόν (round lipsticks, matte lipsticks, butter lipsticks)| Κραγιόν NYX review - Round, Matte & Butter Lipsticks

NYX Round Lipsticks / κραγιόν NYX

DSC01919
Τα πρώτα κραγιόν που θα δούμε είναι τα NYX Round Lipsticks. Έρχονται σε μία στρογγυλή γυαλιστερή μαύρη συσκευασία και στο κάτω μέρος υπάρχει ένα διάφανο κομμάτι από όπου φαίνεται το χρώμα. Το κομμάτι αυτό είναι αφαιρούμενο και περιέχει extra ποσότητα κραγιόν.
Τα κραγιόν αυτά είναι πάρα πολύ ενυδατικά. Τόσο πολύ που τα νιώθεις σαν balm. Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια να μην έχουν μεγάλη διάρκεια και να μην τα νιώθεις σταθερά στα χείλη σου. Έχουν διάρκεια ζωής 12 μήνες και υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις για να διαλέξεις. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις αφήνουν κενά με το πρώτο πέρασμα και χρειάζεται να επιμείνετε ενώ οι πιο σκούρες γράφουν πιο εύκολα.

Τα χρώματα που σας δείχνω είναι :

DSC01920sw 1

  • 522 CIRCE: πολύ ανοιχτό nude βερικοκί
  • 595 STRAWBERRY MILK: πολύ ανοιχτό φωτεινό ροζ
  • 520 PANDORA: μοβ με λάμψεις διαφόρων χρωμάτων
  • 511 CHAOS: έντονο καθαρό ψυχρό κόκκινο

NYX Matte Lipsticks / κραγιόν NYX

DSC01924

Η δεύτερη σειρά κραγιόν που θα δούμε είναι τα NYX Matte Lipsticks. Έρχονται σε μία στρογγυλή, μαύρη συσκευασία με ένα διάφανο σημείο στο κέντρο από όπου φαίνεται το χρώμα. Είναι κρεμώδη με ματ τελείωμα. Κάποιες αποχρώσεις είναι λίγο πιο ξηρές από κάποιες άλλες, αλλά καμία δεν ξηραίνει τα χείλη σε σημείο που να είναι ενοχλητικό. Γράφουν έντονα και έχουν μεγάλη διάρκεια. Έχουν διάρκεια ζωής 12 μήνες, κοστίζουν λίγο περισσότερο από τα round lipsticks και βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις.

Τα χρώματα που σας δείχνω είναι:
DSC01911sw 2

  • 16 MERLOT: κόκκινο ζεστό τριανταφυλλί
  • 17 SWEET PINK: φούξια με μοβ
  • 20 AUDREY: ζεστό ροζ
  • 27 EDEN: έντονο καθαρό κόκκινο (η ματ εκδοχή του CHAOS)
  • 33 SPIRIT: ανοιχτό nude βερικοκί (η ματ εκδοχή του CIRCE)

NYX Butter Lipsticks / κραγιόν ΝΥΧ

Η τρίτη σειρά κραγιόν που θα δούμε είναι τα NYX Butter Lipsticks. Η υφή τους είναι ακριβώς ανάμεσα στα round και στα matte lipsticks. Είναι ενυδατικά αλλά δε γυαλίζουν πολύ στα χείλη και έχουν αρκετά καλή διάρκεια. Η συσκευασία τους έχει το ίδιο σχήμα με τα matte lipsticks αλλά το χρώμα τους είναι το ίδιο με την εκάστοτε απόχρωση που περιέχουν. Έχουν διάρκεια ζωής 12 μήνες και υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις για να διαλέξουμε.

Η απόχρωση που σας δείχνω είναι η 17 POPS που είναι ένα πολύ ευκολοφόρετο φυσικό καφέ με λίγο κόκκινο και ροζ.

cats

Τα προϊόντα NYX τα βρίσκουμε στο αμερικάνικο online κατάστημα: beautyjoint.com και στο κατάστημα της NYX που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Για όσες δεν προτιμάτε να ψωνίζετε με Paypal ή δε μένετε Θεσσαλονίκη, το κατάστημα αυτό στέλνει τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας.

Η δική μου προσωπική μεγάλη αγάπη είναι η ματ σειρά των κραγιόν NYX. Είναι κρεμώδη, δείχνουν υπέροχα στα χείλη κι έχουν πολύ καλή διάρκεια. Επίσης με έχει εντυπωσιάσει η σύσταση των butter lipsticks γιατί είναι πολύ ενυδατικά αλλά γράφουν πολύ ωραία. Τα round lipsticks δε με έχουν κερδίσει γιατί είναι τόσο ενυδατικά που φοβάμαι ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να μουτζουρωθώ και πάντα χρειάζομαι καθρεφτάκι για να νιώθω ασφαλής. Το σίγουρο είναι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα αποκτήσω περισσότερες αποχρώσεις από τα matte και τα butter lipsticks.

[taq_review]

Εσάς πως σας φαίνονται;

Έχετε κάποιο κραγιόν NYX;

Έχετε να μου προτείνετε δικές σας αγαπημένες αποχρώσεις;

 

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette