MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)

MUA Luxe Velvet lip lacquers – swatches (όλες οι αποχρώσεις)

Sήμερα επανέρχομαι με ένα πολύ αγαπημένο μου θέμα. Τα προϊόντα χειλιών. Τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερες εταιρίες καλλυντικών προσθέτουν στις συλλογές τους υγρά κραγιόν.

Εξωτερικά είναι σαν lip gloss αλλά ουσιαστικά είναι κραγιόν κι έχουν έντονη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Εγώ αγαπώ πολύ τα υγρά κραγιόν με ματ τελείωμα, επομένως όταν είδα ότι η MUA, που είναι μία αγγλική εταιρεία οικονομικών αλλά ποιοτικών καλλυντικών, έβγαλε υγρά κραγιόν με ματ τελείωμα, τα MUA Luxe Velvet lip lacquers, γέμισα αμέσως τη wishlist μου με αυτά κι όταν έφτασε το πολυπόθητο Black Friday δε μου γλίτωσε καμία απόχρωση!

MUA Luxe Velvet lip lacquers

MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)

MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)Αρχικά ας μιλήσουμε για τη συσκευασία τους. Έρχονται σε ένα πολύ κομψό διάφανο πλαστικό σωληνάριο που έχει την όψη αμμοβολημένου γυαλιού και κλείνουν με ένα μαύρο καπάκι με χρυσά γράμματα.

MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)

Η συσκευασία των MUA Luxe Velvet είναι υπέροχη και δεν προδίδει την τιμή τους που ανέρχεται μόλις στις 3 λίρες. Όταν τα ανοίξετε έχουν διάρκεια ζωής 12 μήνες.

MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)

Μέσα έχουν το κλασικό σφουγγαράκι των lip gloss.

MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)Ας δούμε τα χρώματά τους:

MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)MUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις)

  • Tranquility: nude-καφέ
  • Halcyon: καφέ με λίγο κόκκινο
  • Serene: πολύ ανοιχτο ροζ
  • A flush: ροζ ζεστό
  • Funk: ζεστό σκούρο φούξια με κόκκινο
  • Criminal: έντονο φούξια
  • Atomic: φωτεινό κόκκινο με πορτοκαλί
  • Reckless: βαθύ κόκκινο
  • Dare: σκούρο ροζ φούξια με λίγο μοβ
  • Kooky: μελιτζανί

Τα Luxe Velvet lip lacquers της MUA έχουν όπως βλέπετε υπέροχα χρώματα και πολύ έντονη απόδοση. Γράφουν έντονα με την πρώτη στρώση και απλώνονται όμορφα κι εύκολα στα χείλη γιατί το βουρτσάκι τους είναι πολύ βολικό ακόμα και για λεπτομέρειες. Επομένως δεν είναι απαραίτητο να σχηματίσετε πρώτα τα χείλη σας με κάποιο μολύβι.

Επιπλέον όταν στεγνώσουν στα χείλη σας νιώθετε να σας αφήνουν μία βελούδινη αίσθηση και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσετε πουθενά σημάδια με χρώμα. Αν έχετε περιποιηθεί και ενυδατώσει σωστά τα χείλη σας πριν την εφαρμογή σίγουρα το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν έχουν μειονεκτήματα. Αρχικά αργούν να στεγνώσουν. Πρέπει να περιμένετε αρκετά χωρίς να φέρνετε τα χείλη σας σε επαφή ώστε να στεγνώσουν απόλυτα. Αλλιώς θα νιώθετε τα χείλη σας να κολλάνε πολύ. Επιπλέον η διάρκειά τους είναι αρκετή αλλά όχι τόση όση θα περίμενα από ένα ματ υγρό κραγιόν που ουσιαστικά στεγνώνει πάνω στα χείλη μου και γίνεται ένα με αυτά. Θα σας κρατήσουν περίπου 2 ώρες με την αρχική τους μορφή και αίσθηση! Όταν όμως αποφασίσουν να φύγουν το θέαμα δεν είναι και το πιοMUA Luxe Velvet lip lacquers - swatches (όλες οι αποχρώσεις) όμορφο γιατί όχι μόνο δημιουργείται η κλασική οριζόντια γραμμή στο κέντρο των χειλιών αλλά φεύγουν και μικρά κομματάκια χρώματος από εδώ κι από εκεί. Νιώθετε τα χείλη σας εντελώς στεγνά γεμάτα από ξηρά κομματάκια χρώματος κι αν τα ακουμπήσετε βλέπετε ότι όντως μένουν κομμάτια στα χέρια σας. Αυτό βέβαια δεν είναι ορατό στους γύρω σας (τουλάχιστον για καμιά ωρίτσα) αλλά εσείς νιώθετε πολύ απεριποίητα τα χείλη σας και η αίσθηση είναι άβολη. Οπότε με τα κομματάκια αυτά που δημιουργούνται δεν είναι καν εφικτό να διορθώσετε το κραγιόν αλλά πρέπει να το αφαιρέσετε και να το ξαναεφαρμόσετε από την αρχή. Μπορείτε να δείτε στο βαμβάκι που ξέβαψα το Atomic τα κομματάκια που υπήρχαν στα χείλη μου.

Παρόλα όμως τα θεματάκια τους εγώ δε μετάνιωσα καθόλου που τα πήρα. Αγαπώ πολύ τη συσκευασία τους, την πανεύκολη εφαρμογή τους και το πόσο βελούδινα και υπέροχα χρωματισμένα φαίνονται τα χείλη μου για κάποια ώρα. Επιπλέον κάποια χρώματα όπως το Funk, το Criminal και το Dare(λατρεία!) είναι τόσο μοναδικά κι εντυπωσιακά που τους συγχωρώ τα πάντα. Για τις 3 λίρες εξάλλου που κοστίζουν τι παραπάνω μπορώ να ζητήσω;

UPDATE 21.03.2016 – Δείτε τα στο ελληνικό online κατάστημα.

Εσάς πως σας φάνηκαν τα υγρά κραγιόν MUA Luxe Velvet;

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

[taq_review]

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette