Απολέπιση χεριών - Hand scrubs από την εταιρία deep steep

Απολέπιση χεριών – Hand scrubs της εταιρίας deep steep

Aν τα χέρια μας είχαν φωνή, σίγουρα θα απαιτούσαν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα! Δουλειές σπιτιού, εργασία γραφείου, απορρυπαντικά, μπουγάδες, κηπουρική και μία τεράστια ακόμα λίστα δραστηριοτήτων, την οποία κάθε μία από εμάς καλείται να φέρει εις πέρας, καταπονεί σε μεγάλο βαθμό τα καημένα τα άνω μας άκρα. Παρόλα αυτά, τα απαλά και όμορφα χέρια είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό μιας γυναίκας που θέλει να είναι περιποιημένη. Στην προσπάθειά μου λοιπόν να προσφέρω στα χέρια μου μία επιπλέον φροντίδα ανακάλυψα προϊόντα για απολέπιση που είναι αποκλειστικά για τα χέρια. Είναι τα hand scrubs από την εταιρεία deep steep. Η εταιρεία αυτή εδρεύει στην Αμερική, χρησιμοποιεί φυσικά προϊόντα και δεν κάνει πειράματα σε ζώα.

Απολέπιση χεριών από την εταιρεία deep steep

Απολέπιση χεριών - Hand scrubs από την εταιρεία deep steep

Έρχονται σε συσκευασία με σωληνάριο το οποίο περιέχει 59 γραμμάρια προϊόντος.

Απολέπιση χεριών - Hand scrubs από την εταιρεία deep steep

Παίρνετε λίγο προϊόν από το σωληνάριο και τρίβετε τα χέρια σας.

Απολέπιση χεριών - Hand scrubs από την εταιρεία deep steep

Εγώ επιλέγω κινήσεις σαν αυτές που κάνω όταν πλένω τα χέρια μου, χωρίς να ξεχνάω τα δάχτυλα. Σας δίνει μία ιδιαίτερη και λίγο γαργαλιστική(!) αίσθηση. Δε χρειάζεται να είναι τα χέρια σας υγρά πριν τη χρήση του scrub, γιατί η κρέμα που περιέχει τους κόκκους βοηθάει το προϊόν να γλιστράει στα χέρια χωρίς να τα τραυματίζει. Χρειάζεστε πολύ λίγη ποσότητα για κάθε χρήση, γιατί οι κόκκοι είναι πολύ πυκνοί και δε διαλύονται κατά το τρίψιμο. Επομένως δε χρειάζεται να συμπληρώνετε προϊόν και μπορείτε να κάνετε απολέπιση για όση ώρα επιθυμείτε.

Απολέπιση χεριών - Hand scrubs από την εταιρεία deep steep

Έπειτα ξεπλένετε το προϊόν από τα χέρια σας και απολαμβάνετε μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας. Τα χέρια σας είναι εξαιρετικά βελούδινα και αναζωογονημένα και έχουν δεχτεί όλα τα οφέλη που προσφέρει μία απολέπιση! Επιπλέον, ενώ το scrub είναι σκληρό (οι κόκκοι δεν αστειεύονται!) τα χέρια σας μετά τη χρήση του δεν τα νιώθετε ξηρά. Αντιθέτως! Τα νιώθετε βαθιά ενυδατωμένα. Παρόλα αυτά εγώ επιλέγω να συμπληρώσω την περιποίησή τους με μία ενυδατική-αντιγηραντική κρέμα χεριών.

Απολέπιση χεριών - Hand scrubs από την εταιρεία deep steep

Τα hand scrubs της deep steep κυκλοφορούν σε δύο αρώματα. Το honeydew- spearmint και το brown sugar – vanilla. Ενώ ήμουν σίγουρη ότι θα λατρέψω εξίσου και τις δύο μυρωδιές, σίγουρα προτιμώ απόλυτα τη μυρωδιά honeydew – spearmint που μυρίζει πεπόνι. Πέρα από το άρωμα, το περιεχόμενο των δύο συσκευασιών είναι ακριβώς το ίδιο, με τους ίδιους ακριβώς κόκκους και σε πλήθος και σε μέγεθος.

Απολέπιση χεριών - Hand scrubs από την εταιρεία deep steep

Τα hand scrubs της deep steep τα βρίσκουμε στο iherb (honeydew – spearmint, brown sugar – vanilla) στην τιμή των $7.16 το ένα.

Σε καμία περίπτωση δε θεωρώ ότι το προϊόν αυτό είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα. Σίγουρα η απολέπιση χεριών μπορεί να γίνει με κάποιο δικό μας σπιτικό παρασκεύασμα ή με τα scrubs για το πρόσωπο και το σώμα που έχουμε ήδη στο σπίτι μας. Αλλά για τα 7 δολάρια που κοστίζει το θεωρώ σαν ένα προϊόν που μας δίνει την ευκαιρία να κακομάθουμε λίγο τους εαυτούς μας με εξεζητημένα προϊόντα στοχευμένης περιποίησης.

[taq_review]

Εσείς τι νομίζετε;

Πως σας φαίνεται το προϊόν;

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette