Βάση προσώπου - Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream

Βάση προσώπου – Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream

Oι bb creams έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι λόγοι είναι ποικίλοι. Ο βασικότερος όμως λόγος είναι ότι μας δίνουν κάλυψη και ομοιομορφία χρωματική, χωρίς να βαραίνουμε το δέρμα μας με foundations, ενώ ταυτόχρονα έχουν ποικίλες ευεργετικές συνέπειες για την επιδερμίδα μας.

Όταν πλησιάζει το καλοκαίρι, αναζητώ πάντα το προϊόν εκείνο που θα είναι πολύ ελαφρύ στην επιδερμίδα μου, θα μου προσφέρει κάποια κάλυψη αλλά με φυσικό αποτέλεσμα και με λίγες κινήσεις θα το απλώνω στο πρόσωπό μου και θα φεύγω από το σπίτι. Κι επειδή πούδρα, καλοκαίρι και ιδρώτας είναι συνδυασμός που όλες μισούμε, αποφεύγω τα πολύ ενυδατικά προϊόντα και κατευθύνομαι σε αυτά με ματ ή φυσικό αποτέλεσμα. Αν επιπλέον το προϊόν μου παρέχει και προστασία από τον ήλιο τότε είμαι ευτυχισμένη!

Η δική μου καλοκαιρινή συνήθεια – εθισμός είναι η Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream. Το προϊόν που μου προσφέρει όλα όσα θέλω από το προϊόν βάσης μου όλο το χρόνο αλλά κυρίως τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream (light)

H BB cream Anti Blemish Acne Solutions της Clinique έρχεται σε ένα μικρό πλαστικό σωληνάριο στα 30ml και σε δύο αποχρώσεις. Τη light και την deep. Ανήκει στη σειρά Anti Blemish που απευθύνεται σε λιπαρές ή με τάση για ακμή επιδερμίδες.

Βάση προσώπου - Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream

Όταν θα χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά αυτή τη bb cream θα σου κάνει εντύπωση το πόσο ρευστή είναι. Είναι σαν νεράκι. Ευτυχώς το στόμιο είναι πολύ λεπτό και μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα που βγαίνει.

Βάση προσώπου - Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream

Γιατί την αγαπώ:

  • Απλώνεται πανεύκολα
  • Γίνεται ένα με την επιδερμίδα δίνοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα
  • Παρέχει χρωματική ομοιομορφία
  • Καλύπτει μικροατέλειες
  • Δίνει ματ αποτέλεσμα
  • Είναι πολύ ελαφριά για την επιδερμίδα και νιώθεις σα να μη φοράς κάποια βάση
  • Δεν έχει parabens
  • Δεν έχει κάποιο άρωμα και προστατεύει την επιδερμίδα από την εμφάνιση ακμής
  • Έχει 40 SPF για προστασία από UVA/ UVB

Βάση προσώπου - Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream

Λόγω της πολύ λεπτής σύστασής του δεν ενδεικνύεται για άπλωμα με σφουγγαράκι ή με πινέλο γιατί απορροφάται και δε μένει καθόλου στην επιδερμίδα. Τα δάχτυλά μας αρκούν για να απλωθεί η bb cream και να πάρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Εγώ τοποθετώ λίγη ποσότητα με τα δάχτυλά μου σε διάφορα σημεία του προσώπου μου και μετά το απλώνω με κυκλικές κινήσεις.

Βάση προσώπου - Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream

Το χρώμα της απόχρωσης light είναι ιδανικό για ανοιχτές επιδερμίδες. Φαίνεται λίγο πορτοκαλί όταν βγαίνει από το σωληνάριο αλλά το αποτέλεσμα είναι ιδανικά προσαρμόσιμο στη απόχρωσή μου. Τέλεια χρωματική συμφωνία. Επομένως θεωρώ ότι παρότι έχει μόνο 2 αποχρώσεις (στο εξωτερικό θα βρείτε περισσότερες) θα μπορούν να μας καλύψουν όλες.

Βάση προσώπου - Clinique Anti Blemish Acne Solutions BB cream

Η τιμή της είναι αρκετά τσουχτερή (31,00€) και σε συνδυασμό με το ότι είναι πολύ ρευστή και χρησιμοποιείς αρκετή ποσότητα, κάνει την αγορά της ακόμα πιο ασύμφορη. Αν όμως πετύχετε κάποια έκπτωση, όπως βάζουν συχνά τα sephora αξίζει πραγματικά να τη δοκιμάσετε.

Η δική μου καλοκαιρινή συνήθεια: Acne Solutions BB cream + bronzer + mascara και έτοιμη!

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει την Anti Blemish Acne Solutions BB cream της Clinique;

Πως σας φάνηκε;

[taq_review]

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette