Πούδρες προσώπου The Balm : Mary-Lou, Cindy-Lou, Betty-Lou Manizer

Hρθε η στιγμή να δούμε μαζί τις πούδρες της σειράς Lou – manizer της εταιρείας The Balm.

Η σειρά αποτελείται από τρεις πούδρες. Τη Mary-Lou Manizer και τη Cindy-Lou Manizer που είναι Highlighters και την Betty-Lou Manizer που είναι bronzer. Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκιές ματιών ή όπως αλλιώς θέλετε. Δεν περιέχουν έλαια και Parabens.

Οι συσκευασίες τους είναι εκπληκτικές. Ευχάριστες κι ευφάνταστες. Απεικονίζουν την εκάστοτε κοπέλα (Mary-Lou, Cindy-Lou, Betty-Lou) ως εγκληματία καταζητούμενη.

Η συσκευασία είναι μεταλλική με μεγάλο καθρέπτη και περιέχει 8,5 γραμμάρια προϊόντος. Αν σας πέσει κάτω μάλλον θα μαζεύετε το προϊόν με το κουταλάκι, οπότε προσοχή!

Ας τις δούμε μία μία.

Πούδρες προσώπου The Balm : Mary-Lou, Cindy-Lou, Betty-Lou Manizer

Mary-Lou Manizer

Η Mary είναι η πιο γνωστή πούδρα από τις τρεις καθώς αποτελεί το αγαπημένο highlighter πολλών γυναικών. Έχει μία σαμπανιζέ απόχρωση χωρίς glitter που όταν τοποθετηθεί ψηλά στα ζυγωματικά, αντανακλά ιδανικά το φως χωρίς να τονίζει τις ατέλειες του προσώπου.

Έχει πολύ έντονη απόδοση χρώματος που χτίζεται ανάλογα με την ένταση που θέλουμε να δώσουμε. Σίγουρα όμως και η ελάχιστη ποσότητα δίνει εξαιρετική λάμψη.

Επίσης είναι υπέροχη για χρήση στην εσωτερική γωνία των ματιών για να φωτίσει το βλέμμα.

Την αγαπώ!!!

Cindy-Lou Manizer

Η Cindy είναι η πιο καινούρια προσθήκη στα κορίτσια της The Balm. Έχει μία ροδακινί – ροζ απόχρωση με διακριτική λάμψη. Δεν τη χρησιμοποιώ σαν highlighter καθώς δε μου δίνει τη λάμψη που αναζητώ, αλλά προτιμώ να την τοποθετώ σαν ρουζ καθώς δίνει ένα διακριτικό φυσικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον τη χρησιμοποιώ σαν σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο για ένα απαλό, καλοκαιρινό, φωτεινό αποτέλεσμα.

Ούτε έχει τη λάμψη της Mary-Lou, αλλά ούτε και χτίζεται ιδιαίτερα, αλλά την επιλέγουν πολλοί makeup artists για νυφικό μακιγιάζ λόγω της γλυκιάς της απόχρωσης και της άκρως διακριτικής της λάμψης.

Betty-Lou Manizer

Η Betty είναι η πιο σκούρα πούδρα της σειράς και ήταν η πρώτη που απέκτησα. Έχει μία χάλκινη – bronze – χρυσή απόχρωση που μπορεί να απογειώσει το ηλιοκαμένο look σας αν χρησιμοποιηθεί σαν bronzer.  

Έχει πολύ έντονη απόδοση γι’αυτό θέλει προσοχή στην ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε. Εγώ την χρησιμοποιώ σαν μπρόνζερ-ρουζ τους καλοκαιρινούς μήνες και δίνει ένα πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα.

Είναι λίγο πιο θερμή από τα υπόλοιπά μου bronzers λόγω του χρυσο-χάλκινου χρώματός της αλλά στο πρόσωπο δε δείχνει αφύσικο.

Επιπλέον την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά ως σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και δίνει ένα πολύ όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Ας τις δούμε και δίπλα δίπλα.

Τις πούδρες lou-manizer τις βρίσκουμε με αντικαταβολή σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το makemeup, το beautytestbox, το cherrybox και αλλού, καθώς και σε sites του εξωτερικού.

Κοστίζουν από 19 μέχρι 22€ η μία (αναλόγως το κατάστημα).

Πως σας φαίνονται;

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές;

Ποια είναι η αγαπημένη σας;

[taq_review]

Live beautifully...
Odette
Kisses...
dette