24 εντυπωσιακές μεταμορφώσεις – Η δύναμη του μακιγιάζ

24 εντυπωσιακές μεταμορφώσεις – Η δύναμη του μακιγιάζ

Tις Απόκριες υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων: Αυτοί που προγραμματίζουν και αγοράζουν τη στολή τους εβδομάδες πριν και αυτοί που την αναζητούν τελευταία στιγμή. Σε κάθε περίπτωση το μακιγιάζ μπορεί να εμπνεύσει πολλές μεταμορφώσεις. Πριν ξεκινήσετε να ετοιμάζεστε για τις φετινές Απόκριες δείτε κάποιους ανθρώπους που δεν επέλεξαν κάποια στολή αλλά αξιοποίησαν τις δεξιότητές τους στη δημιουργία ψευδαισθήσεων με το μακιγιάζ.

Αυτοί οι καλλιτέχνες χρησιμοποίησαν απλά το πρόσωπό τους ως καμβά, τα πινέλα τους και τα προϊόντα μακιγιάζ τους. Τα αριστουργήματα που δημιούργησαν θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Θυμηθείτε ότι οι παρακάτω φωτογραφίες δεν είναι προϊόντα επεξεργασίας του Photoshop. Είναι απλά η εντυπωσιακή δουλειά κάποιων πραγματικά ταλαντούχων makeup artists.

Εντυπωσιακές μεταμορφώσεις

makeup-transformations-1 makeup-transformations-2 makeup-transformations-3 makeup-transformations-4 makeup-transformations-5 makeup-transformations-6 makeup-transformations-7 makeup-transformations-8 makeup-transformations-16 makeup-transformations-9 makeup-transformations-10 makeup-transformations-11 makeup-transformations-13 makeup-transformations-14 makeup-transformations-15 makeup-transformations-17 makeup-transformations-18 makeup-transformations-19 makeup-transformations-20

(πηγή: My Modern Met Team)